Ruben Minkjan en Dennis op de Dries in debat op HOi tv

In het politiek programma Raadsplein van HOi tv op vrijdag 2 maart debatteren Ruben Minkjan van de Christen Unie en Dennis op den Dries van GroenLinks over het thema ‘Bijna gelijk en ook helemaal niet’.

De lage temperaturen zijn voor tv-nieuwsprogramma HOi Centraal aanleiding om in de editie van vrijdag 2 maart volop aandacht te besteden aan de natuurijsbanen in onze gemeente.

Verder in de uitzending een verslag over Head Up!, de groepscursus van Mediant voor jongeren met depressiviteit

In HOi Centraal ook aandacht voor de voetbalschoenenactie van voetbalclub SVVN voor de minima. En een rapportage over het optreden van de Helderse Klepperbloazers tijdens het Coen und Sander Fest in de Jaarbeurs te Utrecht.

Studiogasten Lisanne Verheij en Jeroen Heuvelink komen vertellen over de jeu de boules club. En side kick van presentator Martijn Rutgers  is CDA-raadslid Roy Zijlstra.

HOi Centraal gaat op vrijdag 2 maart om 19.00 uur van start, gevolgd door het politiek programma Raadsplein. Beide uitzendingen worden gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×