Verkoop bouwkavels Hellendoorn-Noord op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 23 februari ruim aandacht voor de officiële verkoop van de bouwkavels in Hellendoorn-Noord. Wie het eerst komt die het eerst maalt en liefhebbers moesten er dus op tijd bij zijn om enige kans te maken.

Verder een verslag over het foto-event in de Sint Sebastianuskerk Hellendoorn en aandacht voor de 4-daagse fietsvakantie, samengesteld door twaalf recreatieondernemers uit de omgeving.

In het programma ook een beeldrapportage over de beste sporters van 2017 en een interview met Geert Geujen, fractievoorzitter van de Partij van de Arbeid in onze gemeente.

Studiogast is Sjoerd-Jan Reinders, voorzitter van de Ronde Tafel Hellendoorn/Nijverdal. En side kick van presentatrice Yvon Wille is sociaal makelaar Evelien Hondebrink, die graag mensen met elkaar in contact brengt.

HOi Centraal gaat op vrijdag 23 februari om 19.00 uur van start en wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×