Gebroeders Van de Merwe te gast bij HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 16 februari staan de schijnwerpers op Wim en Bertus van de Merwe. Wim is onlangs in Abu Dhabi geweest, waar hij deelnemers aan het wereldkampioenschap lassen heeft begeleid. Beide broers komen binnenkort weer in actie met hun jaarlijkse evenement Brommers Kiek’n in discotheek Lucky in Rijssen, waar vorig jaar bijna duizend mensen op afkwamen.

Verder een verslag over de carnavalsoptocht in Haarle  en een rapportage over de ‘bofkontjesmaand’, waarin leuke activiteiten voor ouders en peuters werden georganiseerd in zwembad Het Ravijn.

In het programma ook aandacht voor bokszaktrainer Arian van Gaal en voor het centrumplan, dat meer mensen naar het winkelhart van Nijverdal moet trekken.

Side kick van presentatrice Dinette Kleinjan is Rob Telgenkamp, voormalig uitbater van De Lantaarn en festivalorganisator van grote evenementen als Dauwpop en de Zwarte Cross.

Na HOi Centraal volgt een uitzending van politiek tv-programma Raadsplein. Gast van presentatrice Wil de Bruine is Haarlenaar Alexander ter Kuile, die nauw betrokken is bij de discussie over vliegveld Lelystad en bij de plannen voor de N35.

HOi Centraal gaat op vrijdag 16 februari om 19.00 uur van start, gevolgd door Raadsplein. Beide programma’s worden gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×