Reggesteyn-‘optreden’ van Jan Terlouw op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 9 februari aandacht voor het bezoek van Jan Terlouw aan CSG Reggesteyn. In een College Tour setting ging de oud-politicus en (kinder)boekenschrijver met leerlingen in debat over uiteenlopende thema’s op het gebied van duurzaamheid.

In het programma ook aandacht voor de thema-avond van de Wmo-raad over het onderwerp ‘hoe (on)succesvol is de participatiewet in onze gemeente’.

Verder wordt in HOi Centraal vooruitgeblikt op de activiteiten tijdens de komende Palmpasenmarkt. En komt Wim Latupeirissa vertellen over ‘Kamp Conrad Rouveen’, waar Molukkers destijds zijn ondergebracht en waarover hij samen met wijlen Matthijs Souhoka een boek heeft geschreven.

Studiogast is Karin van Boxtel, de nieuwe voorzitter van hockeyclub HCHN. En side kick van presentatrice Yvon Wille is de politiek actieve Reggesteyn leerling Mike Knol, die vooral geïnteresseerd is in duurzaamheid vraagstukken

HOi Centraal gaat op vrijdag 9 februari om 19.00 uur van start. Het programman wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×