Geschiedenis Hellendoornse lokalo’s op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 2 februari aanstaande een rapportage over de geschiedenis van de drie lokale partijen in de gemeente Hellendoorn. De partijen hebben de krachten gebundeld en doen onder de naam Lokaal Hellendoorn mee aan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

In het programma ook aandacht voor de beroepenvoorlichting in het Rijssense Parkgebouw en een verslag over de festiviteiten op de Beatrixschool rondom de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix.

Janneke Meijer van Taalpunt komt vertellen over de gedichtenwedstrijd voor volwassenen en Karin van Boxtel heeft een verhaal over de Hockeyclub HCHN, waar ze de nieuwe voorzitter van is. Side kick van presentatrice Laila Veenker is Janet Elshof, pr- en communicatiemedewerkster van de ZINiN Bibliotheek en paardenliefhebster in hart en nieren.

HOi Centraal gaat op vrijdag 2 februari om 19.00 uur van start, het programma wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De uitzendingen van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×