​Zaterdagmarkt op podium bij HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 26 januari staan de schijnwerpers op de Nijverdalse zaterdagmarkt. De markt is door de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel genomineerd voor de titel ‘Beste markt van Nederland’.

Verder een verslag over de recente beslisronde van de CultuurCaravaan en de daaraan verbonden festivalweek, met verschillende culturele activiteiten voor diverse doelgroepen.

In het programma ook aandacht voor burgemeester Anneke Raven, die onlangs werd genomineerd voor de Vrouw in de Media Award Overijssel 2017.

Live gast is sporttalent Iris Timmermans en side kick van presentatrice Dinette Kleinjan is Prins Carnaval 2018 van Haarle Michel van Beek.

HOi Centraal gaat op vrijdag 26 januari om 19.00 uur van start, gevolgd door een uitzending van ‘De Welle in Beeld’. Beide programma’s worden gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×