‚ÄčOnthulling lanceerbaan V1 op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 12 januari aanstaande een rapportage over de in 2013 gevonden fundamenten van de V1 lanceerbaan langs de toeristenweg, van waaruit vliegende bommen richting Antwerpen werden gelanceerd.

In het programma ook aandacht voor de tentoonstelling ‘Eigen Oogst’ in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur, waar zo’n 40 werken te zien zijn van negen amateurkunstenaars met verbondenheid tot de gemeente Hellendoorn.

Verder een verslag over de hoge waterstand van de Regge en de gevolgen voor de natuur.

Livegast is de uit Hellendoorn afkomstige Sanne Roelofs en coach van de ‘Ultimate Stunt  CheerSquad’, een gezelschap dat binnenkort vertrekt naar Pyeongchang voor een optreden tijdens de aanstaande Olympische Winterspelen.

HOi Centraal gaat op vrijdag 12 januari om 19.00 uur van start, het programma wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De uitzendingen van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×