Aanstaande indoormarathon Mennen op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 5 januari komt Martha van Keulen vertellen over de indoormarathon Mennen, die op 14 januari wordt gehouden in manege ’t Oale Spoor en waar nationale en internationale grootheden aan meedoen.

In het programma ook aandacht voor de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Anneke Raven en de huldiging van de sportkampioenen afkomstig uit onze gemeente.

Verder een verslag over de grote brand in de parkeergarage van het appartementencomplex Prinsenborg, waardoor bewoners zeker vijf weken lang niet in hun woning kunnen.

Tafelgast van presentatrice Dinette Kleinjan is Ruben Buyserd, manager van het Ravijn. Hij vertelt over zijn ambities en over de resultaten die hij tot dusver bij het Ravijn heeft behaald.

HOi Centraal gaat op vrijdag 5 januari om 19.00 uur van start, het programman wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×