Omstreden ‘Lelystad-route’ op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 8 december een interview met luchtvaartdeskundige Alexander ter Kuile over massa’s vliegtuigen, die vanaf 2019 over ons hoofd dalen naar vliegveld Lelystad. Zes keer per uur met donderend geraas op nauwelijks één kilometer hoogte.

In het programma ook aandacht voor het boek ‘De zus van mijn moeder’ geschreven door Ineke Kievit dat gaat over een boerengezin, waarin twaalf kinderen worden geboren en waarvan er zes bij de geboorte zullen sterven.
Verder een verslag over hoe het staat met de natuurschaatsbanen in onze gemeente en welke voorbereidingen worden getroffen om ze in een goede conditie te houden.

Livegast Manfred Körbl is centrumpromotor van Nijverdal en hij komt vertellen over de evenementen die er in de decembermaand plaatsvinden. En tafelgast van presentator Martijn Rutgers is Bas Hoogsteder, voorzitter van de Wereldwinkel Nijverdal.

HOi Centraal gaat op vrijdag 8 december om 19.00 uur van start, het programma wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De uitzendingen van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×