Rob Harmeling te gast bij HOi Centraal

Tafelgast van presentatrice Yvon Wille bij  tv-nieuwsprogramma HOi Centraal op vrijdag 1 december is de prominente Nijverdaller en voormalig Nederlands topwielrenner Rob Harmeling. Rob nam onder andere deel aan de Olympische Spelen in Seoul en levert nog steeds een belangrijke bijdrage aan het NOS-sportprogramma De Avondetappe.

In HOi Centraal eveneens aandacht voor de Voedselbank die recentelijk is verhuisd naar een nieuwe locatie achter de Regenboogkerk. Plus een rapportage over de 78ste derby tussen DES en SVVN, die ook het strijdtoneel vormde voor de F-league en de All Stars van beide verenigingen.

Verder een verslag over het project Muziekonderwijs van basisschool De Wingerd en over de Sans Goldrush Survivalrace, die op 25 november is Nijverdal plaatsvond.

Live gast in de studio is Peter Linthorst van de werkgroep Dorpsplan Plus uit Haarle. De werkgroep heeft een alternatief plan ontwikkeld voor de knelpunten rondom Haarle en als daar voldoende draagvlak voor is zal de gemeente Hellendoorn dit plan steunen.

HOi Centraal gaat op vrijdag 1 december om 19.00 uur van start en wordt gedurende het hele weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Foto: Carlo ter Ellen - Tubantia

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×