​Terugblik Sinterklaas intocht op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 24 november sfeerbeelden van de aankomst van Sinterklaas en zijn pieten bij de Wilgenweard in Nijverdal en zijn rondgang op de schimmel Americo in het centrum van Nijverdal.

In het programma ook aandacht voor de bouw van acht blokjes van drie levensloopbestendige woningen aan de Karel Doormanweg in Nijverdal door Woningstichting Reggewoon.

Verder een verslag over vrijwilligers van Hospice Noetsele die zich inzetten voor een zo draaglijk  mogelijke laatste levensfase van hun cliënten.

Anton Grootenhuis van Vogelvereniging Zang en Kleur komt in het programma vertellen over een grote vogelshow en Dinand Webbink over een eeuw voortgezet onderwijs in Nijverdal.

Tafelgast van presentatrice Dinette Kleinjan is deze week Linda Espeldoorn van weekblad Leven in Nijverdal.

HOi Centraal gaat op vrijdag 24 november om 19.00 uur van start, het programman wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×