​Gevaren van maisoogst op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 6 oktober aandacht voor de aanstaande maisoogst en de gevolgen voor het wegdek, dat door regen, vallend blad en modder in een glijbaan kan veranderen.

In het programma ook aandacht voor de ‘Vondeling van Daarle’. Het beeldje blijkt uit Haaksbergen te zijn gestolen. Blijft het in Daarle of gaat het terug naar waar het vandaan komt? We vroegen de Daarlenaren naar hun mening.

Verder in HOi Centraal aandacht voor de Stagemarkt van Reggesteyn van afgelopen dinsdag, die de leerlingen uit leerjaar 3 die kans biedt op een maatschappelijk stageplaats.

Live- gast Jelle Beintema komt vertellen over de Dag van de Duurzaamheid. En Jannie Franken schuift aan met een verhaal over het Wevertjes Transactie Systeem, waarbij het ruilen van diensten met gesloten portemonnee centraal staat.

Bilal Durmaz praat deze week als side kick aan de programmatafel mee met presentatrice Laila Veenker.

HOi Centraal gaat op vrijdag 5 oktober om 19.00 uur van start. De uitzending wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×