Gevolgen klimaatverandering voor Hellendoorn op HOi tv

In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 29 september een interview met Joke van Nijen van Waterschap Vechtstromen over welke de gevolgen van klimaatverandering kunnen zijn voor inwoners van de gemeente Hellendoorn.

In het programma ook aandacht voor de aanstaande editie van Heksendoorn en het oplopende tekort aan heksen en grimeurs. Plus een rapportage over ‘Gekleurde Glazen aan de Grooteweg’, een lezing van Paul Janse over de ramen van de drie kerken aan de Grotestraat in Nijverdal.

Verder in HOi Centraal aandacht voor de verbouwing van Balls & Brains en de verrassing die de organisatie voor de lokale omroep in petto heeft.

Tenslotte in de uitzending een verslag van de Nationale Burendag en  hoe de bewoners van de Thomas Ainsworthstraat in Nijverdal daar invulling aan geven.

Sportgast Koen Prinsen komt vertellen over de aanstaande editie van Mountainbike Mania.

En Irma Ruiter, directeur van reïntegratiebedrijf React Twente, praat deze week als side kick aan de programmatafel mee met presentator Yvon Wille.

HOi Centraal gaat op vrijdag 29 september om 19.00 uur van start. De uitzending wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×