Stand van zaken ‘Masterplan’ in beeld bij HOi tv

Afgelopen dinsdag gaf wethouder Jelle Beintema in een overvolle raadszaal uitleg over de stand van zaken van het Masterplan Nijverdal, dat van het winkelcentrum van Nijverdal een regionaal koopcentrum van formaat moet maken. In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 22 september komt hij dat nog verder toelichten.

In het programma geeft Tim Pool uitleg over Paddel, een nieuwe sport die het midden houdt tussen tennis en squash en komt Janet Elshof vertellen over haar werk als mediacoach bij ZINiN.

Verder in HOi Centraal een interview met Marcel Schuurman en Glenn Hakkers van de Motorclub Nijverdal-Hellendoorn (MCNH) over hoe je een motor winterklaar maakt en een rapportage over het evenement ‘De Regge Bij Kunstlicht’.

Tenslotte in de uitzending een gesprek met Gerrit Hendriks over een nieuwe activiteit met kunstobjecten, ter opvolging van ‘Kleurrijk Hellendoorn’.

Studiogast Thea ten Have komt praten over de CultuurCaravaan en de recente benoeming van Johan Kampman tot ‘cultuurburgemeester’ van Hellendoorn.

En side kick van presentatrice Dinette Kleinjan is deze week trouwambtenaar Aly van Leussen, die  met humor, flair en interactie garant staat voor een huwelijksceremonie die alles behalve doorsnee is.

HOi Centraal gaat op vrijdag 22 september om 19.00 uur van start. De uitzending wordt gedurende het weekend op de oneven uren herhaald. De programma’s van HOi zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×