Jubileum uitzending voor HOi fm

Al ruim voor 2004 waren een aantal mensen al bezig met muziek en het maken van programma’s. In augustus 2004 startten zij een lokale zender, Reggestreek Radio. Deze, toen nog kleine zender groeide uit tot een echte lokale omroep. 

In 2010 werd, na verschillende gesprekken, HOi media geboren. Reggestreek Radio ging de samenwerking aan met de LOH (Lokale Omroep Hellendoorn) en de naam Reggestreek Radio werd vervangen door HOi fm. 

12 1/5 Jaar lokale radio in onze gemeente dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Zaterdag 25 februari 2017 gaan zij dit vieren. Programma’s als “Goedemorgen Hellendoorn” en “Reggebreed” zullen in het teken staat van dit jubileum. Maar echt vieren doet de radio omroep met een speciaal programma. “Grand Café De Brede Regge” wordt die zaterdagmiddag uitgezonden van 15.00 uur tot 17.00 uur. Een live jubileumprogramma vanuit de studio aan de Koninginnestraat in Nijverdal. 

In dit live programma komen mensen van het eerste uur aan het woord en wordt er lekker HOi fm muziek uitgezonden. Ook andere programmamakers zullen komen vertellen over hun programma en waarom zij hebben gekozen voor lokale radio.

De uitzending is te beluisteren op 106.6 fm, 104.1 op de kabel, kanaal 392 KPN. De uitzending is ook te beluisteren via de LIVESTREAM (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×