Anneke Raven in Raadsplein

In het politieke programma Raadsplein van HOi tv  van vrijdag 23 december blikt programmamaakster Wil de Bruine samen met burgemeester Anneke Raven terug op 2016.

Wat was de belangrijkste gebeurtenis in onze gemeente en wat de pijnlijkste? Wie verdient de titel Hellendoorner van het jaar? En hoe kijkt ze aan tegen het huidige politieke klimaat? De boze witte man, de burger die het vertrouwen in de politiek geheel verloren schijnt te hebben. En … heeft ze wellicht nog een boodschap voor  de inwoners van de gemeente Hellendoorn op de vooravond van Kerst?

Raadsplein wordt op vrijdag 23 december uitgezonden na het tv-nieuwsprogramma HOi Centraal, dat om 19.00 uur van start gaat. Daarna volgt een uitzending van De Boerschop op en De Welle in Beeld. De programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (www.hoimedia.com) of via de app (als ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×