Schrijfster Marjan Scheer op HOi tv

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal brengt op vrijdag 16 december schrijfster Marjan Scheer live in beeld. Ze heeft een indringend maar typerend boek geschreven over de ziekte van Huntington, een dodelijke hersenziekte die vaak relaties en families uit elkaar laat vallen.

In het programma ook een rapportage over de bevlogen aardrijkskundedocent Clarinus Nauta. Hij werkt al veertig jaar bij CSG Reggesteyn en hij is genomineerd  voor de verkiezing ‘aardrijkskundeleraar van het jaar 2017’.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de Kerstmusical van de Vrij Evangelische Gemeente Nijverdal. Kinderen en tieners zijn al weken druk met de voorbereiding van deze spetterende musical die op 24 december aanstaande wordt opgevoerd.

HOi Centraal wordt op vrijdag 16 december om 19.00 uur uitgezonden. Het programma wordt gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×