Koffietijdbakster Marlyn Zwienenberg op HOi tv

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal brengt op vrijdag 25 november Marlyn Zwienenberg live in beeld. De Nijverdalse werd onlangs derde in de finale van de Koffietijdbakster van het jaar 2016, georganiseerd door het RTL4-programma Koffietijd.

In het programma ook een rapportage over het ‘belevingslokaal’ van CSG Reggesteyn dat tot stand is gekomen door samen te werken met het bedrijfsleven. In het lokaal vertellen praktijkmensen over hun beroep, waardoor leerlingen een goed beeld krijgen van wat er in het bedrijfsleven gebeurd en daardoor bewuster kiezen voor vervolgopleidingen.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de workshop Stop Motion Maken van Stichting De Welle en Eigen Oogst en aan de wereldberoemde Misa Criolla die Huygens Music in de komende maanden gaat presenteren.

In het sport gedeelte van het programma tenslotte een interview met Janet Elshof van de Hertruiters en met Jan Exel, de trainer van V.V. Daarlerveen.

HOi Centraal wordt op vrijdag 25 november om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door een uitzending van Raadsplein en De Welle in Beeld.  Het programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×