HOi toont zich aan nieuwe vrijwilligers op Open Dag

De lokale publieke omroep HOi wil haar activiteiten uitbreiden en is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Volgens directeur Bertus Bannink blijkt uit een recent kijk- en luisteronderzoek dat inwoners van de gemeente Hellendoorn nóg meer lokaal nieuw van HOi willen horen en zien.

“We zoeken nieuwe mensen voor uiteenlopende functies”, zegt Bannink. “Dat varieert van cameramensen tot beeldtechnici en programmapresentatoren en van redactiemedewerkers tot editors en nieuwslezeressen. Ervaring is beslist niet nodig, wij zorgen voor een goede begeleiding binnen een leuk en gezellig team”, aldus de omroepdirecteur. Belangstellenden voor de Open Dag kunnen op zaterdag 26 november tussen 14.00 en 17.00 uur terecht in de studio van HOi aan de Koninginnestraat 20 in Nijverdal.

“We laten mensen dan zien en horen hoe we onze programma’s maken en welke rol ze eventueel bij ons kunnen vervullen” legt Bannink verder uit. De directeur benadrukt dat de bezoekers niet gelijk ja tegen HOi hoeven te zeggen. “Laat ze maar eerst eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat, want pas daarna kunnen mensen een goede afweging en een keuze maken” luidt het advies van Bannink.

Op de site www.hoimedia.com van de lokale omroep is te zien om welke vrijwilligers-vacatures het precies gaat. Mensen die verhinderd zijn om naar de Open Dag te komen maar wel belangstelling hebben  kunnen hun gegevens op de site achter laten. “We nemen dan zo snel mogelijk contact met ze op” zegt Bannink toe.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×