Annet Nikamp live op HOi tv

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal brengt op vrijdag 18 november Annet Nikamp live in beeld, dit keer niet als zangeres maar als kunstenares. De Nijverdalse heeft een kunstwerk gemaakt voor SamenLoop voor Hoop, een evenement voor iedereen die met kanker te maken heeft gehad.

In het programma ook een uitgebreide rapportage over de intocht van Sint & Piet en een gesprek met dierenarts Chris van der Meijden over de eerste veterinaire bloedbank in Nederland.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de daden en het werken van World Servants Group Nijverdal in ontwikkelingslanden en aan de ophanden zijnde actie ‘Schaapskooi bouwt Wall-of-Food’.

In het programma tenslotte nog een vooruitblik met Remy Bosch en Leo Kleinheerenbrink op de Holterbergclassis, die dit jaar voor de 16e keer door de Rotary Club Nijverdal/Hellendoorn wordt georganiseerd.

HOi Centraal wordt op vrijdag 18 november om 19.00 uur uitgezonden. Het programma wordt gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×