Henny de held van Hellendoorn op HOi tv

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal brengt op vrijdag 11 november de heldendaden in beeld van Henny Kemper, die enige tijd geleden besloot om zijn dagelijkse fietsritjes te combineren met het opruimen van zwerfafval.

In het programma ook een rapportage over de opschoonwerkzaamheden in het Gagelmansveentje en een verslag van het debat over democratie tijdens Nederland Leest in de ZINiN Bibliotheek.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan Ruben Buijserd, de nieuwe manager van het Ravijn en aan de vogelshow van Vogelvereniging Zang en Kleur in Nijverdal.

In het programma tenslotte nog een vooruitblik op de aanstaande reünie van oud-vrijwilligers van het Rode Kruis, afdeling Hellendoorn-Nijverdal.

HOi Centraal wordt op vrijdag 11 november om 19.00 uur uitgezonden. Het programma wordt gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Foto Reinier van Willigen 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×