John de Wolf’s bezoek aan het WeeWeeCafe op HOi tv

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal doet op vrijdag 4 november verslag van het bezoek van oud-profvoetballer John de Wolf aan het WeeWeeCafee in Kulturhus De Kruidenwijk, alwaar hij probeert 50+ werklozen een hart onder de riem te steken.

In het programma ook een interview met vrijwilligers van de Stichting BOOM, die volwassenen maar ook jongeren helpen om niet in de schulden terecht te komen.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de kinderboerderij die in Nijverdal wordt gerealiseerd en aan wat er nog moet gebeuren voordat de geitjes de wei in kunnen.

Live gast Jamie van der Zwan komt vertellen over de talentpool, waarmee de gemeente Hellendoorn een brug probeert te slaan tussen werkgevers en werkzoekenden.

HOi Centraal wordt op vrijdag 4 november om 19.00 uur uitgezonden. Het programma wordt gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×