Korfbaltoernooi NKC 51 op HOi tv

In het tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 28 oktober een voorbeschouwing met Michel Zink op het zaalkorfbaltoernooi dat NKC 51 op 5 november aanstaande organiseert. Het toernooi sluit met een topwedstrijd tussen twee ploegen uit het hoogste niveau: DOS ’46 uit Nijeveen en AW/DTW uit Amsterdam.

In het programma ook een interview met Adri Mensink over het nut van een ‘levensboek’ voor patiënten (en hun familie) met Alzheimer, dementie of andere geheugenproblemen.

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de MOOD STUDIOS van fitness centrum DRW en er is een verslag over de workshop van ZINiN bibliotheek Hellendoorn, die kinderen leert om van foam rubber hun eigen bijzondere stempel te maken voor kleurige afdrukken.

Live gast Evelien Hondebrink van Stichting De Welle komt vertellen over de aanstaande Beursvloer Hellendoorn, een sprankelend en spraakmakend evenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten en waar geld taboe is.

HOi Centraal wordt op vrijdag 28 oktober om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door het politiek programma Raadsplein en De Welle in Beeld. De programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×