Snelheidsdiscussie nieuwe rondweg op HOi tv

In het tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 21 oktober een rapportage over de snelheidslimiet op de Noordzuidverbinding, welke momenteel in Hellendoorn wordt aangelegd. Gaan we naar 50 kilometer per uur overeenkomstig de wens van omwonenden of wordt het 80 kilometer zoals het college wil.

In het programma ook een interview met Ewald Aaltink, de nieuwe voorzitter van de Stichting Evenementen Nijverdal (SEN).

HOi Centraal besteedt verder aandacht aan de fitnesstoestellen in het Blokkenpark en er worden opnames getoond van Dance 4 MS, het dansevenement waarmee geld wordt ingezameld voor het Nationaal MS Fonds en de Stichting MS Research.

In HOi Centraal tenslotte (onder voorbehoud) een verslag over Heksendoorn en de heksen, die het gelijknamige dorp in de afgelopen week weer deden griezelen.

HOi Centraal wordt op vrijdag 21 oktober om 19.00 uur uitgezonden. Het programma wordt gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (ga naar www.hoimedia.com) of via de app (onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×