De rol van ambtenaren onder de loep in Raadsplein

Raadsplein is het politieke programma van HOi tv met als presentatrice Wil de Bruine. Op vrijdag 23 september besteedt het programma aandacht aan de rol van het ambtenarenapparaat in de gemeente Hellendoorn en aan de ontwikkelingen die zich hier voordoen.

Wil de Bruine praat hierover met Marten ten Kleij van Veloa, een adviesbureau voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden. Ook fractievoorzitter Jan Veneman van Gemeentebelangen schuift aan in het programma. Veneman is volgens zijn collega’s het raadslid dat de meeste contacten heeft met ambtenaren.

Het programma wordt afgesloten door columnist Piet Jansen.

Raadsplein wordt op vrijdag 23 september uitgezonden na het tv-nieuwsprogramma HOi Centraal, dat om 19.00 uur van start gaat. Daarna volgt een uitzending van De Welle in Beeld. De programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (www.hoimedia.com). Sinds kort is HOi ook op de mobiele telefoon via een app te bekijken en te beluisteren. De app is onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×