Pajoko’s ongewisse busbestemming op HOi tv

Het Pajoko koor wil graag op 2 oktober optreden. De bus staat klaar maar kan nog niet vertrekken. Want er moet nog veel geregeld worden. Waar gaan ze optreden? En hoe moeten ze daar komen? Het koor probeert dit via sociale  media voor elkaar te krijgen. In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 23 september is te zien of dit gaat lukken.

In HOi Centraal ook een gesprek met Geert-Jan Kreileman en Vincent Mensink over het opstarten van een LANparty op camping Noetselerberg (gamen met elkaar, een heel weekend lang).

In HOi Centraal verder aandacht voor basisschool De Wingerd, waar men leerlingen meer kennis wil laten maken met muziek via een samenwerking met kunstenschool Kaliber en muziekvereniging KSW.

Gast in de uitzending is Anita Kruiper. Zij komt vertellen over ‘De Samenloop voor Hoop’, een landelijk evenement voor KWF Kankerbestrijding waarvoor op 5 oktober in de Rietslenke de kick-off plaatsvindt.

Tenslotte komt  in het programma Greet Nekkers aan het woord over het levensliederenkoor Hart en Smart dat 15 jaar bestaat en op 1 oktober een jubileumconcert geeft.

HOi Centraal wordt op vrijdag 23 september om 19.00 uur uitgezonden en gevolgd door ‘Raadsplein’ en ‘De Welle in beeld. De programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen zijn ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (www.hoimedia.com). Sinds kort is HOi ook op de mobiele telefoon via een app te bekijken en te beluisteren. De app is onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×