Open Monumentendag op HOi tv

Afgelopen zaterdag werd de Open Monumentendag bij Rustpunt ‘De Brummel’ officieel geopend door cultuurwethouder Anja van den Dolder. Op vrijdag 16 september in tv-nieuwsprogramma HOi Centraal prachtige beelden van diapresentaties, schilderijen, schoolfoto’s en iconen die op deze dag waren te bewonderen. 

Eveneens in HOi Centraal een rapportage over de ombouw van zes huizen in de wijk De Brake naar zeer energiezuinige woningen, waarvoor de Woningstichting Hellendoorn een prijs heeft ontvangen.
Verder komt het Nijverdalse winkelpubliek in het programma aan het woord over het kledingaanbod in de Nijverdalse winkels.

In HOi Centraal tenslotte aandacht voor de optredens van Popkorn, een leuke club van mannen en vrouwen die van zingen en gezelligheid houden.

HOi Centraal wordt op vrijdag 16 september om 19.00 uur uitgezonden en gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. Het programma is ook te bekijken via LIVESTREAM en UITZENDING GEMIST (www.hoimedia.com). Sinds kort is HOi ook op de mobiele telefoon via een app te bekijken en te beluisteren. De app is onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×