Genieten van CREA Beurs op HOi tv

Bruisend Nijverdal gaat ook dit jaar weer van start met de CREA beurs, dé beurs die de bezoekers helpt en inspireert bij de keuze van hun hobby. In tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 9 september aanstaande, kan dit openingsevenement via een mooie beeldverzameling nog eens opnieuw worden beleefd. Verder in het programma een compilatie van de Strongsister- en Strongmanrun van afgelopen weekend, waar 8.500 deelnemers met elkaar de strijd aangingen op een parcours vol spectaculaire obstakels.

Ook in HOi Centraal aandacht voor de wervingscampagne van de Hellendoornse brandweer voor vrijwilligers: mannen en vrouwen die zich willen inzetten voor de veiligheid in onze gemeente. In het programma eveneens een rapportage over ‘Daarles mooiste’, de kalverenkeuring in Daarle die flink wat belangstellenden op de been bracht.

In HOi Centraal ten slotte aandacht voor Stichting Matchis, die tijdens de Strongsister- en Strongmanrun stamceldonoren probeerde te werven. Per jaar krijgen enkele duizenden mensen te horen dat ze een vorm van bloedkanker hebben en stamceltransplantatie vergroot de kans op overleven.
Live in de studio is aanwezig een aantal leden van het Nijverdalse mannenkoor, die komen vertellen  over het nieuwe projectkoor dat wordt opgericht.

HOi Centraal wordt op vrijdag 9 september om 19.00 uur uitgezonden en gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzending is ook te bekijken via de livestream en uitzending gemist (www.hoimedia.com). Sinds kort is HOi ook op je mobiele telefoon via een app te bekijken en te beluisteren. De app is onder de naam ‘Lokale Omroep’ beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×