Nagenieten van Sport- en Cultuurmarkt op HOi tv

Velen hebben weer genoten van dit gezellige evenement en in tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 17 juni aanstaande, kan alles via een mooie beeldverzameling nog eens opnieuw worden beleefd.

Ook in HOi Centraal aandacht voor het Zunnewendefestival, dat op vrijdag 24 juni aanstaande voor de tiende keer wordt georganiseerd op Landgoed Schuilenburg. In het programma verder een rapportage over de plaatsing van een drie meter hoge molen op het terrein van Krönnenzommer en een interview met Gerrit Extercate over het komende ‘Open Huis’ van de imkers. Live gast in de studio is Lisanne Zuidema, zij komt vertellen over haar ‘actie voor Tanzania’, waarmee ze geld wil inzamelen voor de bouw van moeder-kind appartementen op een zorgboerderij.

HOi Centraal wordt op vrijdag 17 juni om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door het politiek programma Raadsplein. Beide programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald.

Op maandag 20 juni zendt HOi tv om 19.00 en 21.00 uur een kerkdienst uit, die op zondagmorgen 19 juni bij Beth Shalom is opgenomen.

De uitzendingen zijn ook te bekijken via livestream en uitzending gemist (www.hoimedia.com).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×