Nagenieten van Dauwpop en Avond 4-daagse op HOi tv

Velen hebben weer genoten van deze twee prachtige evenementen en in tv-nieuwsprogramma HOi Centraal van vrijdag 3 juni aanstaande, kan alles via een mooie beeldverzameling nog eens opnieuw worden beleefd.  

Ook in HOi Centraal een rapportage van het bezoek dat oud-Nijverdaller en RTL-verslaggever Rik Konijnenbelt bracht aan zijn oude school Reggesteyn. In het programma verder mooie sfeerbeelden van het afgelopen Regge Coast Shanty Festival en een interview met Gerben Abbink over de Europarit 2016, die in een aantal Alpenlanden wordt verreden. Live gasten zijn Dirk Annema en Wolter Broekema, die komen vertellen  over de prachtige Peer Gyntsuite die het Advendo Orkest op 5 juni gaat spelen in het Openluchttheater Nijverdal.

HOi Centraal wordt op vrijdag 3 juni om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door het programma ‘Sport Centraal’ met in de hoofdrol Jan van Halst en Hellendoorner Edwin Mulder, de beoogde nieuwe boegbeelden van FC Twente. Beide programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald.

HOi tv is te bekijken via Ziggo-kanaal 42 en op glasvezel via KPN/Telfort kanaal 329.
De uitzendingen zijn ook te bekijken via livestream en uitzending gemist (www.hoimedia.com).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×