Jan van Halst en Edwin Mulder te gast bij HOi tv

Jan van Halst en Edwin Mulder worden allebei genoemd als de nieuwe boegbeelden van FC Twente. Maar weet verslaggever Matthijs ter Avest te ontfutselen wat ze gaan doen, nu de club dreigt te degraderen naar de Jupiler League? Beiden komen aan het woord in het HOi tv-programma Sport Centraal dat op vrijdagavond 3 juni wordt uitgezonden.

Hellendoorner Edwin Mulder is thans voorzitter van de Jupiler League, was voorzitter van Go Ahead Eagles en er gaan geruchten dat hij is benaderd om  de nieuwe voorzitter van FC Twente te worden.Jan van Halst keerde FC Twente in 2011 de rug toe omdat hij niet door een deur kon met Joop Munsterman. De laatste tijd wordt hij door belangrijke sponsor- en supportersgroepen naar voren geschoven als de nieuwe commercieel en technisch directeur, die de wederopstanding van FC Twente gestalte moet geven.

Sport Centraal wordt op vrijdagavond 3 juni uitgezonden ná het tv-actualiteitenprogramma HOi Centraal, dat om 19.00 uur van start gaat. Beide programma’s worden het hele weekend op de even uren herhaald.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×