Geschiedschrijver Jan Podt in HOi Centraal

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal heeft op vrijdag 27 mei aanstaande in Jan Podt een bijzondere gast. Podt is mede-auteur van het boek ‘Veranderend Hellendoorn’ en bij HOi kijkt hij terug op 75 jaar dorpsgeschiedenis, met de nadruk op de vele ingrijpende veranderingen in de dorpssamenleving.

Ook in HOi Centraal aandacht voor 150 jaar protestants-christelijk onderwijs in Nijverdal, met beelden van de eerste activiteiten in dit jubileumjaar. Het programma blikt verder vooruit op de kampeernacht van Het Ravijn op 11 juni aanstaande, waar jongeren de gelegenheid krijgen om nog laat te zwemmen en te kamperen op het buitenterrein.

In HOi Centraal tenslotte een rapportage over ZINiN Tours, een unieke reeks van culturele uitjes georganiseerd door het gelijknamig theater uit Nijverdal. Gedurende de hele uitzending van HOi Centraal worden live beelden getoond van de Nijverdalse Avond 4-daagse waar dit jaar een record aantal bezoekers aan deelneemt.

HOi Centraal wordt op vrijdag 27 mei om 19.00 uur uitgezonden. Daarna volgt een uitzending van ‘de Welle in Beeld’ en het nieuwe tv-zakenprogramma ‘Hellendoorn in Business’ met Marietje Odink in de hoofdrol. Alle programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald.

HOi tv is te bekijken via Ziggo-kanaal 42 en op glasvezel via KPN/Telfort kanaal 329. De uitzendingen zijn ook te bekijken via livestream en uitzending gemist (www.hoimedia.com).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×