Belangrijke informatie over tekenbeten op HOi tv

Het tekenseizoen is weer aangebroken en huisarts Gerrit-Jan Harmsen en Ina Nijveld van Staatsbosbeheer komen op vrijdag 20 mei in het TV-nieuwsprogramma HOi Centraal vertellen over hoe je een tekenbeet moet behandelen en waar je op moet letten.

Ook in HOi Centraal een interview met het Shantykoor over het aanstaande shantyfestival, plus een impressie van de danscapriolen van de Country Dansers Marle op terrasjes en pleintjes in onze gemeente. In het programma verder een verslag van de Oald Helderse Markt van Daltonschool Reggewinde, die op woensdag 18 mei door een echte Helderse beroemdheid op ludieke wijze werd geopend. In HOi Centraal ten slotte een rapportage over het Straattheater festival op tweede Pinksterdag, met beelden van een groot aantal artiesten die het centrum van Nijverdal op stelten zetten.

HOi Centraal wordt op vrijdag 20 mei om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door het politiek programma Raadsplein. Beide programma‚Äôs worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald.HOi tv is te bekijken via Ziggo-kanaal 42 en op glasvezel via KPN/Telfort kanaal 329. De uitzendingen zijn ook te bekijken via livestream en uitzending gemist (www.hoimedia.com).

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×