Sportanalist Youri Mulder te gast bij HOi tv

“Een voetbaldier, altijd te porren voor opmerkelijke uitspraken, ook als het gaat om de lokale sport.” Zo typeert sportverslaggever Matthijs ter Avest zijn gast Youri Mulder aan de vooravond van het HOi-sportprogramma, dat op vrijdagavond 13 mei aanstaande wordt uitgezonden.

Mulder kwam negen keer uit voor het Nederlands voetbalelftal. Zijn belangrijkste doelpunt voor Oranje scoorde hij tegen Wit-Rusland, waarmee hij Nederland in de race hield voor het EK 1996. Na zijn profcarrière werd hij voetbalanalist bij Studio Sport en vaste gast in het televisieprogramma Studio Voetbal.

Steeds meer prominenten weten de weg naar de studio van de lokale omroep te vinden. Op 3 juni aanstaande zitten Jan van Halst en Edwin Mulder bij Matthijs ter Avest aan tafel. Beiden worden genoemd als de nieuwe boegbeelden van FC Twente, Van Halst als technisch directeur en Hellendoorner Edwin Mulder als bestuursvoorzitter.

HOi Sport wordt op vrijdagavond 13 mei uitgezonden ná het tv-actualiteitenprogramma HOi Centraal, dat om 19.00 uur van start gaat. Beide programma’s worden het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen van HOi (www.hoimedia.com) zijn ook te bekijken via livestream en uitzending gemist.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×