Dodenherdenking LIVE op HOi tv en livestream

De jaarlijkse Dodenherdenking begint 4 mei om 18.30 uur met een ontmoetingsdienst in de Vrije Evangelische kerk in Nijverdal en in de Protestantse Dorpskerk in Hellendoorn. Na afloop wordt er een stille tocht gelopen naar het Monument voor Gevallenen 1940-1945. 

De vertrekpunten voor de stille tochten zijn: 
In Hellendoorn is het vertrekpunt de Protestantse Dorpskerk om 19.20 uur. In Nijverdal is het vertrekpunt, parkeerplaats Evenementenweide om 19.25 uur. Eindpunt van de stille tocht is bij het Monument voor Gevallenen 1940-1945. 
Mevrouw H. Greevink-Stokvis begeleidt het programma. De leden van de Nationale Reserve vormen de erewacht, bijgestaan door de Scouting. Muziekvereniging KSW draagt zorg voor de muzikale ondersteuning. Burgemeester Raven houdt een herdenkingstoespraak. Dan volgt de voordracht van het winnende gedicht van Thessa van Dalen. Na twee minuten stilte worden verschillende kransen en bloemstukken gelegd.

HOi tv brengt rechtstreeks verslag uit. In verband met de stille tocht worden de De Joncheerelaan, de Ninaberlaan en De Meester Ponsteenlaan door de politie afgesloten voor al het verkeer.
In Haarle legt wethouder Thomas Walder namens de gemeente een krans en in Daarlerveen de plv voorzitter van de raad, Jan Scholten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×