Hoofdrol voor kapelmeester Hans Dijsselhof ‘De Boerschop op’

Met ‘De Boerschop op’ brengt tv-maakster Betty Pennings kleine en grote zaken in beeld, die onlosmakelijk met de Hellendoornse cultuur zijn verbonden. In de uitzending van vrijdagavond aanstaande gaat ze op bezoek bij Hellendoorner Hans Dijsselhof die er wel een  heel bijzondere hobby op na houdt, namelijk die van kapelmeester.

In het tv-nieuwsprogramma HOi Centraal dat op dezelfde avond wordt uitgezonden een impressie van de traditionele aubade van muziekvereniging Advendo, die op Koningsdag werd gehouden in de muziektent op het Henri Dunantplein. Het programma doet verder verslag van de afgelopen Koningsspelen voor basisschoolleerlingen en van de uitreiking van een koninklijke onderscheiding op Koningsdag aan vier inwoners van de gemeente Hellendoorn.

Live gast in de studio is Joke van Nijen. Zij vertelt over de ‘katoentjestocht’, een marathon-wandeltocht  langs de geschiedenis van Nijverdal die op 13 en 14 mei in de nacht gelopen wordt.

HOi Centraal wordt op vrijdag 29 april om 19.00 uur uitgezonden, gevolgd door ‘De Boerschop op’. Beide programma’s worden gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen van HOi zijn ook te bekijken via de LIVESTREAM en via uitzending gemist.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×