Schrijfster Daniëlle Samuel uit oorlogsgezin in HOi Centraal

TV-nieuwsprogramma HOi Centraal verwelkomt op vrijdag 22 april Daniëlle Samuel als speciale gast. Deze oud-Nijverdalse vertelt in haar boek ‘Allemaal Samen’ over het opgroeien in een getraumatiseerd Joods gezin, waarin veel te veel familie is weggevallen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ook in HOi Centraal een impressie van de tentoonstelling ‘Kind onder Vuur’, die kinderen probeert begrip bij te brengen voor leeftijdsgenoten uit oorlogsgebieden.

Het programma doet verder verslag van de vernieuwingswerkzaamheden in het Blokkenpark en van de nationale wedstrijd ‘Skills Talent’ in Zeeland, waar zorg en welzijn-leerlingen van de Willem de Clerque school uit Nijverdal een zilveren prijs hebben behaald.

In HOi Centraal ten slotte een rapportage over de Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn (ASVH) die afgelopen zondag een oldtimers meeting organiseerde in het centrum van Nijverdal.

HOi Centraal wordt op vrijdag 22 april om 19.00 uur uitgezonden en gedurende het hele weekend op de even uren herhaald. De uitzendingen van HOi zijn ook te bekijken via de LIVESTREAM en via uitzending gemist.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×