Over HOi Koerier

De Koerier is de kabelkrant van HOi en wordt dagelijks gemaakt door een team van vrijwilligers.
Maandag t/m Donderdag zijn er vanaf 13.00u vrijwilligers aanwezig op het kantoor aan de Koninginnestraat.

De Koerier is te bekijken op de televisie of via de LIVESTREAM indien er geen andere televisie-uitzendingen zijn.

Het nieuws wordt hoofdzakelijk via email aangeleverd. Een selectie hiervan komt uiteindelijk op de Koerier. We proberen het actuele nieuws zoveel mogelijk te combineren met foto’s. Deze foto’s worden aangeleverd door één van onze fotografen of meegezonden met de mails. 
 
Particulieren en verenigingen kunnen tegen een geringe vergoeding van € 6,00 per dag een spotje plaatsen. Dit kunnen bijvoorbeeld felicitaties zijn, mededelingen van clubs of verenigingen, vermissing van of te koop aangeboden artikelen. De spotjes kunnen kant en klaar aangeleverd worden maar we kunnen ook zelf het spotje opmaken.  
 
Ook bedrijven kunnen een advertenties op de Koerier laten plaatsen. De reclamepagina’s kunnen desgewenst door ons worden opgemaakt. Meer info hierover vind u onder het “adverteren” op deze site. 
 
Dagelijks komt er veel nieuws binnen en we werken hard om te zorgen dat de Koerier er elke dag verzorgd uitziet en gevarieerd nieuws brengt. Tussen de bedrijven door staan we de bezoekers te woord en beantwoorden we de telefoon. 

Heeft u nieuws voor de redactie van de HOi Koerier mail naar:  
info@hoitv.nl

Adresgegevens

Koninginnestraat 20
7442SG Nijverdal

0548619596
info@hoimedia.com

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×